top of page

Hallo,
Nokia 3310

Of herinnert u zich de permanent vaste ingebouwde telefoons in auto’s nog?

Deze werden rap opgevolgd door handhelds, om maar niet te spreken over de smartphones die we vandaag de dag tot onze mogelijkheden mogen rekenen.

 

Romeijn Telecom is sinds 1992 actief in de mobiele telefonie. Wij staan voor ruim 25 jaar vooruitgang en kunnen niet wachten op meer.

Lees meer

Bijbenen

Noem ons gadgetfreaks, ervaringsdeskundigen of door de wol geverfd. Wij weten wat er speelt en zorgen dat u profiteert van technische vooruitgang. Let wel, zonder dat u hier hinder van ondervindt. Er is niets mooier dan in Jip en Janneke taal technische vooruitgang kunnen uitleggen, zodat uw team hier snel van profiteert. 

Thuis voelen

Zakelijk voelt vaak hard. Wij gaan liever voor helder. Heldere, goede gesprekken. Gesprekken waarin we luisteren. Luisteren om uw problemen te kunnen tackelen en uw onderneming echt te ontzorgen. Bij iemand die er voor je is en naar je luistert, begin je je vanzelf thuis te voelen.

Verbinden

Uw verbinding met de rest van de wereld kan natuurlijk per post. Als u dagen over heeft, tenminste. Romeijn Telecom verbindt ondernemers met klanten, leveranciers en mooier nog: we verbinden uw team. Dat doen we met snelle, stabiele en betaalbare internet en telefonie. En niet te vergeten.. onze poldermentaliteit. 

Vrijblijvend advies

Maak nu een afspraak 
en ontdek wat wij voor uw telefonie en internet
kunnen betekenen.

Tel: 0184 - 641 303

A66, 2975 BC, Ottoland

Gelukt! Bericht in goede orde ontvangen.

bottom of page